tisdag 31 juli 2007

Bertbert

Detta är Bert Karlsson:Det ni! Det är inte alla som har Bert Karlsson på sin blogg. Det är nämligen jag som har tagit bilden.

Jag rör mig ju nämligen helst i dessa lite finare kretsar. Och då är det väl inga konstigheter med att man stöter på Bert sådär?

På jobbet brukar vi säga att nu kommer BertBert.. För han kommer ganska ofta till våran restaurang då den är så välomtalad.. Mannen ur fokus längst till häger i bilden är för övrig han som äger restaurangen och är även min boss. Ser ni hur finklädd han är? Just det, det är för att han äger en så fin restaurant som sådana som Bert äter på.

När jag ser bert, så tänker jag ofta på hans ganska missformade huvud.. Ser ni? Det är liksom platt därbak, det ser man ju alldrig på Tv.

Det är sådant man får uppleva i kändisarnas värld...

Inga kommentarer: