onsdag 18 juli 2007

Carneval

Ojoj..

För dom som inte vet, så bor jag i Grebbestad. Och här är det carneval varje sommar. Shit silken carneval det är. I år var det lite lamare än vanligt då det regnade 2 av 3 dagar.. Men det stoppade varken mig, eller alla andra..

Låt oss säga att jag inte var nykter på 16 timmar på lördagen, som är den huvudsakliga carnevalsdagen. Hursomhelst fotade jag lite på söndagen, fram tills jag började supa igen (det hela började med en återställare)

Så detta är några av mina skumma arbetskamrater..

Dorian:


Valter:
Jag sprang omkring i grebbestad och fotade stora underbara skutan Götheborg. Men det skall vi skriva om senare.
I alla fall medans jag knalla runt tog jag denna.. Mycket stolt över, någon som kan gissa vad det är?Heeey.. Så här såg jag ut medans jag sprang omkring.. Jag kan avslöjja att det blåste en aning.. Sisådär en 25 sekundmeter har jag för mig.
Peace

Inga kommentarer: