onsdag 25 juli 2007

Hey mannar

Hallå alla.. Har vart en chill och enerverande dag samtidig. Jag blev inte så från vettet full igår (numera förrgår) som jag utlovade, utan en mer stadig liten fylla.

Eftersom ingen påpekade att det faktiskt var måndag, så gicka jag ut med förhoppningar utan dess like, men inte en käft var på sniskan, utom jag och min nyfunne vän och kock Ingmar. Vi hadde trevligt ändå, och satt och söp till på medelålderskrogen i partyparadiset Grebbestad.

Jag försöker lära mig drinkar, det är ett mycket intressant projekt då jag har grym dåligt minne, och det blir knappast bättre, när jag super... Änsålänge kan jag:
Sex on the beach - Ok, men inte någon "go all summer"
Margerita - Dock någon fuskversion, men skitgod tycker jag, skall beställa fler gånger.
Igår lärde jag mig även drinken D2 - Lagom god, men inte heller en jättehit.

Så "dagen efter" var ingen fara, vi kollade på harry potter och jag var, som jag ofta är när jag kollar på film, barnsligt inlevelsefull och skrek till ett antal gånger och grät nästan en gång = En helt ok film.

Har inte hunnit redigera bilderna som jag har kontrakt på, typ.. inte.. men dom måste göras.. har istället tillbringat de senaste timmarna att uppdatera mitt internetliv som jag kallar det. Läsa alla bloggar och sidor man följer, kolla allt nytt på Grafiskt forum, förja och vara snäll mot alla fjortisar på bilddagboken. Skitjobbigt.

Nu till The big News:

Pappa ringde "imorse" och skall precis möntra av i carlifornien (eller något sånt bort i staterna.. han hade knappat upp ett rykte på att dom säljer Nikons värstingkamera D2xs för typ 15 000 spänn där!

jag började panikplanera försäljning av min d80 och allt, tänker även beställa hem ett 12-24 och 105 macro.

Det visade sig att kalaset inte var riktigt så billigt, inte just där i alla fall, men kanske på ett annat ställe. Annars blir det d200 istället. och eftersom det är så billigt over there så behöver jag i stort sätt inte betalka någonting om jag får sålt min d80 för ett vettigt pris.

Så om ni är intresserade av en D80 i nyskick inköpt för 6 månader sedan, med batteripack, 2 batterier och ett 4gb minneskort, hör av er.

har ett skitjobbigt sår på benet.

Humor: http://ärdetnyårsafton.se/

Peace!

Inga kommentarer: