söndag 29 juli 2007

Heyy..

Jag har fått mina grejjor :)

Jag har pillat med min underbara IPod hela dagen :B Och skaffat speel, och podcasts...

Är det någon som har bra tips på bra Podcasts? I så fall kan ni väl maila tips till mig på tor88fg@gmail.com

Hur som helst.. Ipoden är underbar, och något mer som är underbart äe mitt nya objektiv! Här kommer lite bilder bara för att visa på hut grymt jag, felix och mitt nya objektiv fungerar ihop :)

Min pappa och hans sambo:
Så där ser ni hur grymt det är :) Jag är supernöjd!

Valter ville att jag skulle ta kort på hans nya kläder, och det blev faktiskt ett snyggt kort. Kortet blev så bra att vem fan bryr sig om hans kläder?Ha det bra världen :) Det skall jag ha. I en dag till, sen börjar jag jobba arslet av mig igen. med skit som ni vet..

Peace

Inga kommentarer: