onsdag 25 juli 2007

Ångest

Min kamera har vart som en vän för mig. Vi träffades för ca. 6 månader sedan, och har lärt känna varandra bättre och bättre, jag och felix. I början förstod vi oss inte alls på varandra. Vilket nöt kunde jag tänka, och säkert felix med. Men jag gav felix presenter, och han gav tillbaks. Vi kom varandra närmare och närmare, och nu är vi som ihopklistrade.
Det är därför jag är mycket tveksam nu när jag har chansen att köpa ny kamera. Den kanske har bättre yttre och bättre funktioner, men kommer vi att gå ihop lika bra? Kommer personkemin att stämma överens?

Farväl felix, vi har haft många härliga stunder och fångat många bra minnen, men det är dags för mig att gå vidare. Du får övergå till någon annan och jag hoppas du kommer lika väl överens med han/hon som med mig.

Farväl...

Inga kommentarer: