fredag 17 augusti 2007

Besviken...

Jag är mycket besviken på migsjälv.

Eter 2 dygn, ett dygn? Jag vet inte, av total dimma. Så tog jag alvedon. Jag har tagit alvedon 3 gånger tidigare i mitt liv. Jag tror inte på skiten nämligen, speciellt inte om man tar det ofta, för då blir kroppen imun mot det, det är min teori.

Men eftersom jag inte sovit mer än 2 timmar i sträck, eller vart vaken mer än 2 timmar i sträck det senaste dygnet (tror jag, sedan förra inlägget i alla fall). Jag har ätit 1,5 liten skål fil med blåbär, hallon och musli. 1 kexchoklad och ca 2dl glass. Det är inte mycket.. Jag har inte haft någon koll på klockan, och ingen annan är hemma så jag fattar ingenting...

Varenda gång jag skulle svälja gjorde det ont så ända in åt helvete, dödsånges inför varje gång!

Så tillslut gav jag med mig, eftersom jag inte kunde få i mig vatten längre, och tog 2 alvedontabletter, och ta mig på fan, det hjälpter, har hållt i i en timme nu, undrar hur länge det håller.

Ska passa på att äta, sova och blogga innan jag går in i dimman igen!

Peace!

Inga kommentarer: