lördag 18 augusti 2007

I'm back

I'm back och jag är piggare än någonsin. Det känns som dagen efter dagen efter. Man har mått dåligt, och sedan när man mår bra igen, känner man sig som en superhjälte.

Jag har varigt i NÄL som är ett sjukhus (det enda öppna i hela jävla västra götaland) dom har placerat mitt uti helvetes skogen någonstans. Läkar slet och karvade lite i halsen på mig, gav mig recept på lite pencellin, så var det över. Men dum som jag är, plus att jag är väldigt ovan sjukhusbesökare, så glömde jag plocka ut pencellinet på sjukhuset (kan man det?) så jag skall åka till torp imorgon för att införskaffa detta. Det betyder att jag kommer missa en kur! Kommer jag att dö?

Tur att jag har min Ipod, så alla mina resor blir roliga :)

Puss och kram, käns som om det kommer upp lite bilder idag, och det är väl på tiden kanske.


Inga kommentarer: