måndag 13 augusti 2007

Long time no shit

Det var längesen, och jag är ledsen för det! Uppriktigt.. Du som läser min blogg (hur många det nu är, gissning: ingen) jag är ledsen för att jag vart kass på att uppdatera, men jag har jobbat som ett stucket svin!

100 timmar senaste veckan tex. Så jag hadde inte så mycket energi över till min kära blogg :P

I Onsdags hade vi på Jobbet The Party Of The Year! som folk förstås förstod när det möttes av denna bild:

Och det var verkligen the party of the year, helt sjukt! Folk dansade,svettades och söp - Folka hade helt enkelt jävligt roligt! Det slutade iochförsig med att jag spydde på mitt eget golv, gick i det och däckade i min säng. Äckligt värre. Jag minns inte detta själv, men folk har berättat, jag vaknade upp i det.

För mina kollegor som förstås vill ha bilder så har jag lagt upp en rar-fil på http://torfalkenberg.se/fest.html
Ursäkta för den hemska designen ;P

Bild för beskrivande syfte:


Och i går hade vi avslutningsfest för alla på jobbet, det var fett najs det med. Käkade på finaste haket häromgring, "gästgifveriet" Eller hur fan det stavas... Svingott var det förståss..
Partade efteråt och kollade på timbuktu osv. Då splittrades alla osv, så det var inte lika kul, åkte hem ganska tidigt, och först i dag har jag för första gången satt på datorn (typ) på en vecka.

Detta är John, jag kommer sakna honnom - för han har åkt till Usa. Vi bodde ihop i 2 år, det ni!


Så jag återkommer med news, bilder och roligheter - Puss på er alla!!

Inga kommentarer: