måndag 10 september 2007

Uppdatering

Vad händer med mig? Inte mycket. Jag är ju arbetslös... Jag har mitt wii nu, men han gav mig tillbaks ett 9 månader gammalt wii. Så jag måste ringa honom och skälla ut. Gör om, gör rätt, skall jag säga... Det ser inte ljust ut med tanke på att han inte svarat på mina samtal på 2 dagar.

Har bränt ut Trauma center: Second opinion. Det är nu favvospel nr.2, tätt efter zelda. Simpelt, men spännande och kul.

Har länge velat tipsa om en viss podcast, till dem som gillar Alex Shulman, och podcasts. Det är Mix Megapols podcast av Äntligen morgon med Adam & Gry. På Onsdagar gästar Mr. Shulman, och det är alltid lika jävla kul. Toppklass på det! Klockers!

Puss på er alla, jag gillar er, men jag har inte motivationen av att blogga så mycket längre, men det kanske återkommer :)


Inga kommentarer: