torsdag 6 september 2007

Vad händer brochan? Det e mycket på G

Det har vart en händelserik dag... Den har vart full av resor. På mina resor tittar och lyssnar jag på min ipod. Hur många timmars användande av en ipod går det innan batteriet är slut. Jo 2 timmars tittande och 12 timmars lyssnande, kanske en timme musik till. Så länge har jag i alla fall vart på resande fot i dag.

Låter det krångligt? Var det också... Först till gbg, sen till Wieselgrensplatsen (byta wii). Sen runt i gbg, handla stuffs. Sedan hem igen. Trodde jag ja.

Nej men hoppsan, en glad och bra dag i övrigt, naiv och tankspridd som jag är går jag på fel buss och upptäcker detta en timme senare. Närjag är i Borås Centralstation.

Fan....
Jag vet ju inte ens vart borås ligger... Så jag letade upp en karta och efter att jag lokaliserat mig tog jag nästa tåg tillbaks till gbg, och sen hem. Kom hem halv tolv.

Men det var ganska roligt ändå eftersom det var så humoristiskt.

Har lämnat wii't. Chipparesnubben var sjuk, så jag får nytt på fredag. men det är ok eftersom han bjuder mig på en kontroll som ersättning för sveda och värk.

Köpte kläder och lite rökelser för 1000 spänn idag. Men det var det värt, för det var äkta as-snygga hippiekläder :) Bild kommer snarast.

Har även funderat på massa roliga konstiga, typiska blogg-grejjer idag. Vardegsfunderingar, som vore perfekta att blogga om, om någon läste... Men det gör ingen, så jag orkar inte just nu.

Peace

Inga kommentarer: