tisdag 16 oktober 2007

Jag har hittat mig själv

Det är jag, Tor, som pratar. Jag har hittat mig själv igen :) I dag kom det till mig, poletten föll äntligen ner, om man så vill säga.

I flera månader nu har jag känt mig lite väl fokuserad, koncentrerad och närvarande... Det har varit hemskt. Jag har haft tider att hålla reda på, sysslor att klara av, osv. osv. Och det har jag gjort. Men det har inte gått bra för det. Jag brukar tjata på om min "livskris" som jag så gärna vill ha, och som jag också har fått med jämna mellanrum. Men den senaste krisen, ville alldrig komma, men den har varit här, ända sedan i juni, långdragen och bedrövlig.

Så helt plötsligt imorse, så kom jag på det. Jag blev väckt av att dom ringde från trafikskolan och fråga vart jag var? Jag hade glömt bort att jag skulle ha körlektion. Det var en varm känsla som spred sig i kroppen. Jag har lyckats ta mig igenom krisen som nu har satt slut på en era. Gymnasietiden och helvetesstaden Uddevalla är bakom mig, och jag är på god väg med att jobba bort allt negativt som den tiden givit mig, och arbeta in mina nya insikter här i livet.

Jag är tillbaks...

Jag missade körtiden, jag kom för sent till jobbet, moppen funkade inte, mobilen är trasig, jag blir paranoid och tror att polisen förföljer mig.

Jag är altså inte längre fokuserad, koncentrerad och närvarande. Utan jag är Ofokuserad, fumlig, klantig och i min egen värld. Och helt plötsligt löser sig allting sådär bra som det bara gör när man heter Tor :)

Jag är tillbaks och glad. Välkommna :)

Inga kommentarer: